GoPro surfcamera kopen

Al enkele jaren zijn er verschillende fabrikanten die waterdichte camera’s in omloop hebben voor het zelf opnemen van actiebeelden in het water tijdens het surfen.

GoPro is nu sinds enige tijd absolute marktleider met hun technisch superieure GoPro HD-camera.

De GoPro HD camera is schok- en waterbestandig en levert daarnaast haarscherpe HD-beelden met een breedbeeldformaat op.

Ideaal dus voor het vastleggen van je surfvakantie vanuit het water! De prijs is daarnaast ook zeer aantrekkelijk (rond de 300Euro bij het bestellen bij de Coolblue) en zeker als je weet dat zelfs het BBC-programma Top Gear gebruikt maakt van deze hoogstaande camera’s voor de opnames in rijdende auto’s.


Het kopen van een Gopro voordat je op surfkamp vertrekt is dus zeker een goede keuze om al je surfavonturen op beeld te kunnen vastleggen.

Tips bij het kiezen van een gopro

In het begin was het zeer eenvoudig bij Gopro. je had de Gopro Hero HD en je koos in welke uitvoering je deze wilde, zodat je ineens de juiste benodigdheden in 1 pakket erbij had (helm/surfcamera…).

Nu heb je de oudere Gopro Hero HD 2 en de nieuwe generatie Goro HD Hero 3 en 3+. Deze zijn dan weer in verschillende versies te verkrijgen (white, silver en black).

Uit ondervinding kan ik alvast zeggen dat een 3+ black edition echt overkill is. Ik zou persoonlijk eerder voor een oudere Hero 2 of Hero3 silver edition gaan en dan ineens een hoop accessoires erbij kopen (zoals de drijvende backdoor, selfiestick,…).

Geschreven door: herman op 11 - Jan