Ben jij van plan om deze zomer op vakantie te gaan? Dan weet je vast en zeker dat vakanties niet goedkoop zijn. Maar wist je ook dat als je goed zoekt, je kortingen kunt vinden tot wel 25% van de originele prijs?

Dit noemt men vroegboekkorting. Zoals de naam al zegt is het een korting die je ontvangt als je vroeg je vakantie boekt. Vrijwel elke reis- en vakantieaanbieder maakt gebruik van dit principe. Een simpele zoekactie in Google met als zoekwoorden “vroegboekkorting + reisaanbieder” is meestal al genoeg om de aanbieding te vinden. Je kan natuurlijk ook een kijkje nemen op Korting.be om meteen een overzicht te zien van alle aanbieders die een actie op dit moment.

Een tweede vorm van kortingen op vakanties zijn natuurlijk de “last minutes”. Maar dit is alleen handig als je pas op het laatste moment wilt beslissen waar je naartoe wilt. Een specialist in avontuurlijke vakanties, Djoser, maakt hier regelmatig gebruik van. Ga dus eerst op zoek naar een korting of aanbieding alvorens te boeken, dit kan je veel geld besparen!

korting.be