Vele surfers dromen steeds van een surf roadtrip doorheen Australië. Australië is zo groot dat je vooral moet denken aan je mobiliteit. Je zal er waarschijnlijk vele km’s gaan afleggen op je surftrip.

Een veel gebruikte methode is het aankopen van een wagen en deze voor je terugreis terug te verkopen. Hierbij moet je steeds wat geluk hebben dat je de juiste keuze maakt bij de aankoop en terug een goede deal kan maken bij de verkoop.

Een mooie methode is daarbij het aankopen van een campervan bij Wicked. De prijzen voor een 2-seater starten bij 6000aus $ en lopen op tot een 8000€ voor een 4×4 campervan.

Het unieke aan dit systeem is een goede technische ondersteuning en garantie en daarnaast een hoge verkoopprijs (misntens 2500 aus$) terug aan Wicked na je roadtrip. Bijkomend kan je voor de aankoop reeds een design doorsturen en zal je campervan gespoten worden met je eigen custom design.
Wicked campervan

Zoek je het liever wat dichter bij huis, kijk dan eens naar de mogelijkheden van de surf&drive campers van Surfandbeachcamps.com.