Het is al mei en je hebt nog geen surfvakantie gevonden…

Geen paniek, er zijn meer dan genoeg organisaties die nog plekjes vrij hebben voor diegene die gezellig met hun vrienden willen gaan surfen of deze zomer voor de eerste keer willen leren surfen.

Surfen in het buitenland

Zou je graag in Spanje of Frankrijk op surfkamp of surfvakantie? Dan is onderstaande de perfecte oplossing voor jou.
Flowtrack is een organisatie die al 10 jaar lang surfkampen organiseert.
Met locaties in San Vicente, Empuriabrava en Mimizan ben je steeds verzekerd dat je op de juiste locaties en surfspots terecht komt.

je kan ervan uitgaan dat ze de nodige ervaring hebben en al veel geëxperimenteerd hebben met verschillende surflandschappen om ervoor te zorgen dat je op de juiste plek terechtkomt.

In verschillende leeftijdscategorieën

Ze delen hun vakanties ook in in 3 verschillende leeftijdscategorieën. Zo ben je zeker dat je bij mensen van dezelfde leeftijd zit.
Dit heeft op zich 2 voordelen:

Ben je minderjarig en hebben je ouders schrik dat je op een kamp terechtkomt met meerderjarigen? Dan weet je dat het een surfkamp is dat zijn verantwoordelijkheid neemt en ervoor zorgt dat je in een verantwoorde omgeving je helemaal kan uitleven zonder in contact te komen met de meerderjarige deelnemers.

Aan de andere kant…

Als meerderjarige kom je op een kamp terecht waarvan je weet dat je je kan uitleven en er geen minderjarigen te bespeuren zijn. Zo kan je al iets geruster feesten tijdens de vele parties die ze ‘s avonds organiseren.

De Begeleiding

Ook de “Crew” bij Flowtrack is om naar huis over te schrijven. Ze steken heel veel tijd in het selecteren van mensen die goed bij de organisatie passen. Velen hiervan hebben een opleiding LO of zijn gediplomeerd in de activiteiten die ze begeleiden.

De activiteiten

Ieder surfkamp zit vol met activiteiten. Zo moet je hun weekplanning maar eens bekijken op het 18+ surfkamp in Mimizan!

Kortom

Flowtrack is wel degelijk een organisatie die on the rise is en voor wie nog niet beslist heeft waar ze op vakantie gaan is dit zeker een aanrader!
Op hun website www.flowtrack.be/summer vind je al hun surfkampen.

Surf’s up!