Voor een surf kamp moet je niet in Nederland zijn, hier voor zijn de golven nooit groot genoeg. De meest ideale bestemming is natuurlijk om te surfen bij de oceaan. Om bij deze locatie te komen zal je moeten vliegen. Daarom worden de meeste Nederlandse surf kampen georganiseerd vanaf Schiphol Airport.

Hoe krijg je al je spullen mee

Als je naar Schiphol moet gaan zal je natuurlijk al je spullen moeten meenemen die je nodig hebt voor het surf kamp. Hierdoor is het niet aantrekkelijk om met het openbaar vervoer te gaan, in de eigen auto past natuurlijk veel meer. Toch zit je dan nog met het probleem dat je je auto niet mee kunt nemen, deze moet je ook ergens achter laten.

Parkeren bij Schiphol airport

De auto parkeren bij Schiphol airport is niet zo duur als de meeste mensen denken. Vroeger was de enige parkeer mogelijkheid om te parkeren op Schiphol zelf. In de loop der jaren zijn er zeer veel parkeer aanbieders bijgekomen waardoor de prijs om te parkeren stukken voordeliger is geworden. Met het eigen vervoer op Surf kamp gaan is dus geen probleem meer, je rijd zelf naar Schiphol parkeert de auto in de buurt van de luchthaven en kunt met al je spullen op kamp gaan.